Printfriendly

Tuesday, March 19, 2013

Budinca de orez


Ingrediente :

50 gr orez basmati
2 mere 
1 lingura fructoza
scortisoara


-merele se dau prin razatoare si se calesc 2-3 minute
-orezul se fierbe separat
-dupa ce a fiert orezul,se adauga merele usor calite ,se amesteca si se mai lasa pe foc pana se inmoaie merele ,apoi se adauga scortisoara si fructoza .
-am servit cu cateva afine deshidratate si multa scortisoara






Sursa : antzuka (culinar.ro)

2 comments:

  1. Vreau sa prepar si eu aceasta reteta, insa nu stiu cate minute se lasa orezul la fiert pentru a fi conform. Multumesc!

    ReplyDelete
  2. Buna , eu am tinut pe foc vreo 3 minute ,apoi am adaugat merele si am inchis focul .Orezul se va mai umfla putin in acest timp .
    Am folosit orez basmati ,dar se mai poate folosi orez integral sau brun.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...