Printfriendly

Wednesday, August 7, 2013

Nutella Montignac




Ingrediente :

200 ml smantana lichida 
100 gr ciocolata neagra 81 % 
 fructoza dupa gust 
2 linguri alune de pamant macinate 


Smantana dulce am turnat-o intr-o oala si am pus-o pe foc mic sa se incalzeasca ,adaugand ciocolata rupta bucati si amestecand usor pana aceasta se va topi ,apoi se da deoparte. Grija mare sa nu fiarba sau sa se incalzeasca prea tare !


Dupa ce s-a topit ciocolata ,am adaugat alunele crude macinate la rasnita de cafea si fructoza.


Am turnat intr-un borcanel si dupa ce s-a racorit am dat la frigider.


A doua zi am scos borcanul de la frigider, consistenta era tare ,ca la Nutella adevarata (aia care face burta, celulita si colacei) tinuta la frigider.
L-am lasat vreo 15 min pe masa ,apoi am bagat lingurita in borcan ca nu mai rezistam.


 Hhmmmm.... am gustat o nutella pufoasa,usoara ,fara sa ma simt vinovata ca mananc nesanatos.





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...