Printfriendly

Sunday, June 23, 2013

Pasta de ardei cu naut



Ingrediente 

3 ardei grasi (galben ,rosu si verde)
1 doza / conserva naut 
boia dulce / iute de ardei
2 linguri pasta de tomate sau 1 rosie mare coapta 
multa ceapa
sare,piper

Se taie ardeii si ceapa fasii ,dupa care se undesc cu doua  linguri de ulei de masline la foc mic . 



Intre timp ,am scurs nautul bine din conserva si l-am bagat cateva minute la blender sa-l maruntesc ,apoi l-am adaugat peste legumele usor calite 


 Se amesteca bine ,apoi se va adauga pasta de tomate sau rosia taiata cuburi si se va stinge cu o cana de apa ,lasand la foc mic sa fiarba pana va scade .

La sfarsit se va da gust dupa bunul plac. N-ar fi rau sa se adauge la sfarsit si o mana de patrunjel tocat :) 



Se poate servi calda sau rece pe paine wasa .
V-o recomand ! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...